Nový vzhľad BMW R 1300 GS

Nový vzhľad BMW R 1300 GS

Naša spolupráca so spoločnosťou Scrub Designz je veľkým krokom vpred, čo sa týka vzhľadu našich motoriek. Scrub Designz je renomovaná firma z Trenčína, ktorá sa špecializuje na polepy a grafický dizajn pre motokrosové, enduro a supermoto stroje. Vďaka svojmu inovatívnemu prístupu a vysokým štandardom sa stali jednými z najväčších hráčov v tomto odvetví. V minulosti spolupracovali so špičkovými tímami ako Red Bull KTM Factory Racing či Husqvarna Factory Racing.

Pre RMoto Academy pripravili špeciálnu limitovanú edíciu polepov pre našu BMW R 1300 GS, ktorá zaujme na prvý pohľad. Tento dizajn bol vytvorený na mieru, aby odrážal identitu našej akadémie. Kombinácia precíznosti a kreativity Scrub Designz nám pomohla získať exkluzívny vzhľad, ktorý nás odlišuje. Navyše, pri tvorbe polepov spolupracovali s nami na každom detaile, od výberu farieb až po implementáciu našich log.

Týmto partnerstvom nielenže prezentujeme našu značku na motorkách, ale aj zvyšujeme vizuálnu príťažlivosť a profesionálnu prezentáciu na cestách a akciách.


Tiež sa ti môže páčiť

Zobraziť všetky