2-dňový off-road výjazd - level 2

2-dňový off-road výjazd - level 2

Tento týždeň sme absolvovali 2-dňový off-road výjazd s malou skupinou cestovných endúr. Zážitok nebol len z krás slovenskej prírody východného Slovenska, ale aj z jazdenia a vzdelávania priamo v teréne. V rôznych úsekov sme si vysvetľovali viaceré techniky prejazdu a v dobrom kolektíve si zároveň užili zábavu. Pre všetkých jazdcov sme mali vybavené špeciálne povolenia na vjazd do lesov.

Počasie nám prialo, prvý deň sme mali slnečné počasie, hoci v lesoch bolo miestami mokro. Aj druhý deň sa počasie držalo, kedy až na záver nás pristihol dážď. Ten nám však nevadil, pretože sme využili vyhriatu kaďu s teplou vodou.

Účastníci z rôznych kútov krajiny ocenili ubytovanie na chate v horách, čo bolo obrovskou výhodou. V krásnom horskom prostredí po náročnom dni sa jazdci mohli v kľude osprchovať, vymeniť si veci a pripraviť sa na ďalší deň. Trasa bola pripravená tak, aby bola zjazdná za každých podmienok.

Prvý deň sme zvládli prejsť 100 km terénom, a druhý deň ďalších 60 km.

Veľkou výhodou bola zabezpečená zdravotná a technická pomoc formou sprievodného vozidla.

Off-road výjazd bol skvelým zážitkom a veríme, že účastníci si odniesli nové poznatky a zlepšia svoje schopnosti v ovládaní motocykla.

Ďakujeme našim partnerom podujatia Gregy.sk - maloobchod a veľkoobchod motocyklového príslušenstva, BMW Motorrad Slovensko.

Team Rmoto Academy