Riding Experience - Gruzínsko

Riding Experience - Gruzínsko

V októbri sme boli na úžasnom Riding Experience - Gruzínsko, ktorý bol prispôsobený na mieru našim klientom. 

Naša skupina pozostávala zo 7 jazdcov, ktorí boli nadšení myšlienkou spoznať krásy Gruzínska zo sedla motorky. Zabezpečovali sme individuálnu inštrukciu pre plynulý priebeh celého eventu.

Náš výlet odštartoval v meste Kutaisi, kde mali naši klienti k dispozícii aj 2 doprovodné vozidlá, ktoré nám viezli veci a príslušenstvo. Za zmienku stojí ubytovanie v nádhernom meste Borjomi, konkrétne v 5-hviezdičkovom hoteli s wellness centrom, čo nám poskytlo vynikajúci komfort a relaxáciu po dlhom dni jazdy. Okrem toho sme mali príležitosť ochutnať miestnu minerálnu vodu Borjomi, čo bolo príjemným zážitkom.

Riding Experience je jedinečný zážitok z motocyklovej jazdy vytvorený Rmoto Academy. Malej skupine jazdcov poskytujeme individuálnu inštrukciu priamo počas jazdy, či už ide o off-road alebo on-road. Okrem jazdy sme si mohli vychutnať nádherné výhľady, kávu a občerstvenie na zastávkach. Pre klientov sme zabezpečili všetko potrebné, vrátane organizácie a ubytovania, takže sa nemuseli o nič starať. Bol to ideálny spôsob, ako zažiť dobrodružstvo na motocykli s profesionálnou podporou.

Mali sme to šťastie obdivovať krásu jesennej prírody Gruzínska, čo pridalo našej jazde ďalšiu dávku krásnych spomienok.

Naša jazda zahŕňala rôzne povrchy. Hoci niektorí jazdci (väčšina) boli úplnými nováčikmi v enduru, postupovali "step by step" a počúvali naše rady, čo malo za následok veľký progres v jazdeckej technike. Výsledkom bolo, že 1. deň sme zdolali neuveriteľných 195 km a 2. deň sme sa vydali na 100 km dlhú jazdu, pričom sme si užívali krásy gruzínskej prírody bez zranení a s pocitom úspechu.

Tento Riding Experience - Gruzínsko nebol len o jazde na motocykloch, ale aj o budovaní vzťahov a objavovaní krás tejto krajiny.

Jazdenie na motorke je nebezpečné, ale zábavné!

Team Rmoto Academy