Slovakiaring s Okruhari.sk

Slovakiaring s Okruhari.sk

18. a 19. septembra 2023, sme strávili na Slovakiaringu s agentúrou Okruhari.sk, kde sme zastrešovali individuálnu inštrukciu. 

Počas týchto dvoch dní sme mali možnosť jazdiť v 2 skupinách. Naším cieľom bolo pomôcť zdokonaliť sa v jazde na okruhu, a to nezávisle na skúsenostiach jazdcov.

Náš prvý klient bol úplný nováčik, ktorý sa na okruhu ocitol po 1-krát. Bol nadšený, že mohol využiť individuálnu inštrukciu, aby získal lepšie jazdecké zručnosti. Počas dňa sme mu poskytovali rady a technické pokyny, ktoré mu naozaj pomohli zlepšiť jeho jazdu. Na konci dňa sme spoločne oslavovali jeho úspech a postup v tabuľke časov.

Druhý klient, ktorý prišiel na okruh, bol amatérsky pretekár, ktorý mal v pláne pretekať na 2. deň. Jeho cieľom bolo zvíťaziť, a práve v tom sme mu pomohli. Náš inštruktor Radek, pracovali s klientom na technike a stratégií a pripravil ho na náročný pretek. Jeho odhodlanie a tvrdá práca sa vyplatili, pretože na druhý deň skutočne zvíťazil.

Tieto dva dni boli posledným eventom na Slovakiaringu v tejto sezóne, a preto sme si ich náležite užili. Okrem jazdy sme sa mali možnosť zúčastniť aj večernej tomboly a cateringu. Všetci mali príležitosť získať úžasné ceny, vrátane možnosti vyhrať novú Apriliu RSV4 Factory.

Celé 2 dni na Slovakiaringu boli plné vzrušenia, adrenalínu a zábavy. Boli sme radi, že sme mohli pomôcť našim klientom dosiahnuť ich ciele a zažiť úžasné okamihy na okruhu.

Tešíme sa na budúcu sezónu a ďalšie zážitky na okruhu s Okruhari.sk

Jazdenie na motorke je nebezpečné, ale zábavné!

Team Rmoto Academy