Slovakiaring s Okruharmi

Slovakiaring s Okruharmi

Dnes vám prinášame zážitky z nedávnej akcie na Slovakiaringu, ktorú zorganizovala slovenská moto agentúra okruhari.sk. Na okruhu sme strávili 3 dni, počas ktorých sme sa zameriavali na zdokonalenie jazdných schopností našich klientov.

 

Akcia začala v pondelok, kedy sme sa venovali individuálnej inštrukcii s našim klientom Daniilom (UA), ktorý jazdil v skupine B na Yamahe R1. Pre Daniila to bolo hlavne o znovuobjavení svojho rytmu na trati, pretože sme sa viac sústredili na techniku a stopu než na meranie časov. Daniil ukázal veľkú ochotu učiť sa a výrazne zlepšil svoje jazdné schopnosti počas celého dňa.

 

Utorok sme jazdili medzi dvoma skupinami, C a D. V skupine C sme pracovali s našim dlhoročným klientom Jarkom (PL), ktorý bol tento rok prvýkrát na okruhu. Na začiatku sme sa zamerali na techniku jazdy, postupne sme pridávali na rýchlosti, pretože sme vedeli, že máme k dispozícii ešte jeden deň na zlepšenie. Jarek nám ukázal svoje skúsenosti a schopnosť rýchlo sa adaptovať na podmienky okruhu.

V skupine D sme privítali chalanov Tomáša, Petra a Miroslava (SK), ktorí boli prvýkrát v živote na pretekárskom okruhu. Pre týchto nováčikov bolo dôležité zvládnuť základy: techniku jazdy a správne nastavenie motocykla. Postupne, ako získavali viac istoty a skúseností, sme videli úžasné zlepšenie v ich čase – zrýchlili o 30 až 50 sekúnd!

 

V stredu nás ráno privítal dážď, ktorý nám mierne skomplikoval plány. Agentúra otvorila Pit-lane, aby sa vyjazdila dráha do sucha. Počasie sa pred obedom rýchlo zlepšilo. Napriek mokrému začiatku sme strávili produktívny deň na trati, kde sme pokračovali v práci na technike a rýchlosti s našimi klientmi.

 

Naša 3 dňová akcia na Slovakiaringu bola plná adrenalínu, učenia a zábavy. Klienti si odniesli cenné skúsenosti a my sme radi, že sme mohli prispieť k ich pokroku. Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí sa zúčastnili, a tešíme sa na ďalšie stretnutia na Slovakiaringu.