Sme oficiálny partner BMW Motorrad

Sme oficiálny partner BMW Motorrad

RMoto Academy získalo certifikát z BMW Motorrad International Academy

Nai intruktori spĺňajú vysoké tandardy BMW Motorrad International. To znamená, e od naich tréningov alebo záitkovch vjazdov môete oakávavysoký štandard.

Preli sme kolením a získali certifikát BMW Motorrad Tour Guide. Celproces trval 7 dní, poas ktorch sme mali celodenné kolenia v anglitine, ktoré zahŕňali uebné osnovy ako sú tandardy BMW Motorrad, správanie znaky, prvá pomoc, technológia BMW Motorrad, navigácia BMW Motorrad, psychológiu (prácu s umi), skupinovú dynamiku a skupinové jazdy v rôznych jazdeckch podmienkach.

Tour Guide je skúsenmotocyklovsprievodca, i uv ahom teréne alebo na klasickej asfaltovej ceste. CertifikovanBMW Motorrad Tour Guide je pripravenna okovek a je schopnnájsrieenia v kadej situácii. Je preto kom k úspenému, bezpenému a dobre organizovanému motocyklovému vletu.

O tento certifikát prilo zabojova7 jazdcov z celého sveta, ako Aloisio Frazão z Brazílie (finalista GS Trophy 2012, Maral GS Trophy 2020, 2022, 2024), Jaime Saiz (panielsky GS Trophy Maral), ale taktiePiet z Junej Afriky, Sarah z Nemecka, Mario zo Spojench tátov americkch, Patrik z Rakúska a za nátím, Filip Matoka.

Spolu 7 aktívnych jazdcov, ktorí pracujú ako sprievodcovia a intruktori vo svojich krajinách.

Kaddesme mali 12-hodinové kolenia, brífingy, team buildingy, ale aj on-road a off-road jazdy.
Jeden cel
desme venovali navigácii, preli sme kolením na nové BMW ConnectedRide Navigator.

Prvá pomoc bola zameraná na incidenty stretu s motocyklom, simulovali sme rôzne scenáre v rôznych prostrediach. Na koniec kolenia bol aj test z prvej pomoci, na základe úspeného absolvovania sme získali certifikát.

Off-road tréning sme mali v Enduro Parku Hechlingen, kde bolo aj kolenie v rámci Technického servisu. Tréning bol zameranna bené poruchy na GS-ách.
On-road test prebiehal v testovacom centre ADAC v Ingolstadte a závere
ná skúka bola v benej premávke poas cesty do Mníchova, kedy 2 intruktori simulovali rôzne scenáre na ktoré ste museli vediereagova. Celá naa skupina testy úspene zvládla a získala certifikáty.

Tím RMoto Academy sa teí na vás na naich podujatiach s motocyklami BMW Motorrad. Viac informácií nájdete na www.rmoto.sk